prev next

Taller d’estiu a la descoberta de l’aprenentatge, t’hi apuntes?

Durant el mes de juliol, us oferim ESCAPE ROOMS amb activitats de comprensió lectora, ortografia, expressió oral i escrita, habilitats matemàtiques bàsiques, speaking...


Els nostres alumnes cada vegada tenen un accés més gran a la informació. Posem, doncs, al seu abast les eines i estratègies perquè aquesta la puguin comprendre, organitzar i utilitzar.

 

Deixem reposar les tasques guiades del curs i aprofitem l’estiu a mode d’esbarjo, per posar al dia la comprensió lectora, l’ortografia, l’expressió oral i escrita, les habilitats matemàtiques bàsiques, la conversa en anglès...

 

Us oferim una proposta de millora a través d’estratègies d’aprenentatge i habilitats, de forma eficaç i amena, per aconseguir aprenentatges significatius en un ambient amigable, estimulant i dinàmic.

 

Posarem en pràctica tot el que aprenem, ampliarem el vocabulari, realitzarem jocs didàctics, brainstorming, gimnàstica cerebral, per estimular i desenvolupar les capacitats de la memòria, salut mental i la creativitat, amb estratègies co-instruccionals i post-instruccionals, formulació de preguntes, qüestionaris, mapes mentals, anàlisi del que s’ha après, classes virtuals, aprenentatge cooperatiu, role play..., a partir de l’escape room, com a projecte propi del centre spaidestoodi.

 

 

SI COMPRENC EL QUE EM DEMANES I M’AJUDES A SABER COM EXPLICAR-T’HO, TINDRÉ LA MEITAT DEL CAMÍ FET
Condicions per no inscrits
  • Comença el dilluns 4 de juliol
  • Horari de matins (de 10:00 a 14:00)  
  • No cal donar-se d'alta al centre
  • Pagament setmanal
  • Per 1, 2, 3 o les 4 setmanes del mes