Política de Privacitat i Avís Legal

Iniciatives E3P, S.L. (propietària de spaidestoodi) es compromet a garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels seus clients i usuaris d'acord amb les lleis de protecció de dades i privacitat.

- Qui és el responsable del tractament de les teves dades?
Totes les dades que facilitis a spaidestoodi s'incorporaran a un fitxer creat i mantingut sota la responsabilitat de Iniciatives E3P, S.L., societat inscrita al Registre Mercantil de Barcelona. Tom 7869, Foli 208, Full B-124480, Inscripció 1a, amb domicili al carrer Jaume Balmes, 5 Bx. 08757 Corbera de Llobregat (Barcelona) i NIF B60759826. Pots posar-te en contacte amb nosaltres al telèfon 935413136 o per correu electrònic escrivint a iniciativese3p@gmail.com.
També pots contactar amb el Responsable de Protecció de Dades per correu electrònic escrivint a l'adreça spaidestoodi@gmail.com.

- Recull de dades de caràcter personal
Només recopilem dades, inclosa informació de caràcter personal com ara el teu nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon o dades bancàries quan:

· T’enregistris per utilitzar qualsevol dels nostres serveis
· Contactis amb nosaltres per altres mitjans, com ara telèfon o correu electrònic.
· Omplis algun formulari a la nostra web o participis en alguna enquesta.

Tingues en compte que la nostra pàgina web i les nostres aplicacions i serveis, poden tenir tecnologies que ens permetin comprovar el seu ús, detectar possibles errors tècnics o ncidències, recopilar informació de la manera en què s'utilitzen i del sistema operatiu o de l'entorn en què es fan servir.

- Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?
Fem servir les seves dades per a:

· Respondre a les teves preguntes.
· Processar les teves comandes, incloses les transaccions de pagament.
· Enviar enquestes amb l'objectiu d'oferir-te una millor experiència com a usuari.
· Personalitzar la teva experiència a la nostra web.
· Gestionar sol·licituds de treball.

- Per quant de temps conservem les teves dades?
Les dades personals que ens proporcionis es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i/o no demanis la supressió de les mateixes.

- Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?
Mitjançant els nostres formularis d’alta pots estar proporcionant dades de caràcter personal que passaran a formar part d'un fitxer sota la responsabilitat d’Iniciatives E3P, S.L. La base legal per al
tractament de les teves dades està basada en el consentiment que et sol·licitem al demanar aquestes dades i/o en la necessitat de comptar amb les mateixes per a processar les teves comandes i complir amb els compromisos inclosos als nostres serveis.

- Comunicarem les teves dades a tercers?
Llevat que així ho exigeixi la legislació aplicable, no facilitarem la teva informació a terceres parts sense el teu permís. En concret es comunicaran a l'Agència Estatal de l'Administració Tributària i a bancs i entitats financeres per al cobrament dels serveis contractats.

- Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?
La política de privacitat de Iniciatives E3P, S.L. t'assegura, en tot cas, l'exercici dels teus drets en els termes que estableix la legislació vigent. Pots fer-ho dirigint un escrit al carrer Jaume Balmes, 5 Bx. 08757 Corbera de Llobregat (Barcelona), o bé enviant un correu electrònic a : spaidestoodi@gmail.com.
Concretament, qualsevol persona té dret:

· A saber si estem tractant les seves dades o no, com les estem tractant i a tenir accés a les mateixes.
· A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes o fins i tot la supressió si ja no són necessàries per als fins per als quals van ser recollides o si no retires el consentiment atorgat.
· A oposar-se al tractament de les seves dades.
· En alguns supòsits, a sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas només les conservarem d'acord amb la normativa vigent.
· A disposar de les dades que hagi facilitat electrònicament, en un format estructurat, d'ús comú o lectura mecànica. Si ho preferiu, que s'enviïn aquestes dades a una altra empresa (si és tècnicament possible).
· A presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si creu que no se li ha atès correctament.
· A revocar el consentiment per a qualsevol tractament anterior, en qualsevol moment. Si modifiques alguna dada, agrairem que ens ho comuniquis per mantenir-les actualitzades.

- Com hem obtingut les dades?
Tota la informació personal que tenim ens l'has facilitat presencialment, a través del formulari d’inscripció, mitjançant la nostra pàgina web o per correu electrònic. Només en casos
excepcionals completarem la informació que ens facilites amb fonts públiques.
Les dades de caràcter personal que tractem són principalment dades d'identificació i contacte com ara, nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i en cas de contractació d'algun servei, dades bancàries.
No es tracten dades especialment protegides.
El nostre compromís en matèria de privacitat és garantir la seguretat de les dades de caràcter personal. 

- Manteniment de la Política de Privacitat  
Iniciatives E3P, S.L. es reserva el dret a esmenar o modificar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment i/o en resposta als canvis que afectin a la legislació aplicable en matèria de privacitat i protecció de dades.
Si per qualsevol causa decidíssim utilitzar la informació personal i identificable de manera diferent a l' establerta fins ara, t'ho notificaríem via correu electrònic. Tindràs la possibilitat d’autoritzar o no, a utilitzar aquesta informació de manera diferent. Utilitzarem la informació d'acord amb la política de privacitat sota la qual vam recollir la informació.

- Competència jurisdiccional
Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l’empresa Iniciatives E3P, S.L.


AVÍS LEGAL
El titular d'aquest lloc web es l'empresa INICIATIVES E3P, SL, CIF B-60759826 amb domicili al carrer Jaume Balmes, 5 Local 08757 Corbera de Llobregat (Barcelona).
Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el Consentiment per escrit de l'empresa INICIATIVES E3P, SL. Tota la informació que es rebi a la web, com comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a INICIATIVES E3P, SL de manera gratuïta. No envieu, informació que NO pugui ser tractada d'aquesta manera.